INZICHT

Duidelijk inzicht in waar de verbeterpunten voor uw bedrijfsprocessen zitten.

Op basis van ons ProMa 3D Model© analyseren wij de processen in uw bedrijf zodanig dat u niet alleen een perfect afgerond project krijgt, maar ook een duidelijk inzicht in waar de verbeterpunten voor uw bedrijfsprocessen zitten. Hoe is het gesteld met de teamspirit, het leiderschap en de mensen op hun eigen plek? Waar sluiten processen niet goed op elkaar aan of worden te veel (faal)kosten gemaakt? Waar verliest u omzet door stroeve samenwerking of miscommunicatie? Wij kijken naar de mensen en werken tegelijk met concrete doelen, afspraken en toetsing om te waarborgen dat de resultaten behaald worden.  

EXTRA MANAGER

Op een betaalbare manier altijd een manager beschikbaar.

Om u deze uitgebreide en unieke totaaloplossing te kunnen bieden, leveren wij zowel een senior als een junior manager. Zo kunnen we in plaats van reactief de risico’s van een project te beheersen, juist preventief de juiste maatregelen benoemen en treffen om te kunnen sturen. Daarbij hoeven er minder externe kosten gemaakt te worden door de inzet van de junior manager. Aan het einde van uw project wordt een krachtig en praktisch advies uitgebracht.

Zo heeft u op een betaalbare manier altijd een manager beschikbaar en kunnen wij een totaalpakket leveren op het gebied van uitvoering en advisering. Als u dat wilt, kunnen we ook overgaan tot implementatie van het advies op de werkvloer.