Bouwen aan je dreamteam met de Core Value Index

Haal het beste uit jezelf en anderen met de Core Value Index (CVI)

Wat is nodig om een dreamteam samen te stellen? Het begint met het krijgen van inzicht over de meerwaarde van elk persoon in een groepsgebonden activiteit. Waar is iemand het beste in en welke verdeling van taken en verantwoordelijkheden geeft de beste interactie? Dat inzicht geeft de Core Value Index (CVI) met een wetenschappelijk getoetste betrouwbaarheid van 97%.

ProMa is gecertificeerd om de CVI af te nemen. Met een online vragenlijst waarin je woordkeuzes maakt, komt je ware aard en energiebalans naar voren. De woorden hebben schijnbaar geen relatie tot elkaar, maar je onderbewustzijn geeft je een duidelijke voorkeur aan. Door je intuïtie te volgen, kleur je gaandeweg de index in. Je krijgt zo direct inzicht in je eigen talenten als teamleider en in die van je teamleden. Vervolgens kun je taken en verantwoordelijkheden optimaal verdelen over de teamleden of ze beter begeleiden bij de huidige verdeling. De basisgedachte is: ‘Door dicht bij jezelf te blijven, kun je succesvoller zijn in je werkende leven.’

Core Value Index coaching
Marco Visser is zich vanuit zijn focus op teamoptimalisatie en organisatieadvies gaan specialiseren op Core Value Index coaching. Waarbij andere indexen zich concentreren op gedrag (nurture) focust CVI zich juist op de aard (nature) en dat maakt inzichten veel betekenisvoller. Mensen wisselen vaak in gedrag, maar kunnen hun ware aard niet ontkennen.  De inzicht die Marco kan geven voor het herkennen en erkennen van unieke persoonlijke kernkwaliteiten is al vele malen erg waardevol gebleken. Deze methode om succesvolle teams samen te stellen heeft een wetenschappelijk onderbouwde 97,7% betrouwbaarheid.

ProMa biedt compleet pakket
Ons ProMa 3D Principe, waarmee we de werkomgeving in kaart brengen op scope-structuren-afspraken, sluit naadloos aan op de CVI coaching. Met de CVI, de Organisatiescan en de ProMa 3D werkmethodiek heb je dus het hele pakket in huis om je project of organisatie te optimaliseren. ‘Niet Anders maar Beter’ is het motto. Het optimaliseren van de teameffectiviteit en eigen effectiviteit wordt bereikt door het onbenutte potentieel in te zetten. Geen nieuwigheden aanleren, maar oude wijsheden gebruiken die de bestaande krachten bundelen en versterken. Je investering is een deelname in 2 sessies van 2 uur per deelnemer, die je direct verzilvert met het verkrijgen van ontwikkelpunten voor jezelf en teamleden.

Interesse?
Wil jij ook je team door ons laten coachen en volledig gebruik maken van het aanwezige talent? Wil je werving of promoties beter onderbouwen? Neem dan contact met ons op via info@proma-consulting.nl of 085 – 01 604 26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *