TOTAALPAKKET

ProMa Solutions helpt uw bedrijf met een totaal verbetertraject.

Lopen processen in uw bedrijf niet zoals u wilt, is er hoog verzuim of weinig betrokkenheid? Lukt het maar niet om de structuur van uw bedrijf aan te passen aan de markt of nieuwe core business? Heeft u een ISO 9001 certificering nodig en wilt u meteen uw processen versterken? Of wilt u gewoon veel effectiever werken en meer rendement behalen? ProMa Consulting helpt uw bedrijf met een totaal verbetertraject. Wij analyseren, implementeren en controleren de resultaten.

ProMa Consulting wil bedrijven weer beheersbaar krijgen en laten ontwikkelen. We zijn er voor uw organisatie als u omzet misloopt door miscommunicatie of als er steeds organisatorische problemen blijven bestaan. Maar u kunt ProMa Consulting ook inschakelen als het bedrijfsproces prima loopt en toch de groei uitblijft. Wij analyseren de processen en structuren in uw bedrijf, onderzoeken de knelpunten en gaan met uw mensen aan de slag om ze verder te ontwikkelen en stappen te nemen.

INTEGRALE OPTIMALISATIE

Betere resultaten, betrokken medewerkers en tevreden klanten.

Ons bewezen verbeterconcept is gebaseerd op relevant leiderschap, de ISO9001 principes en het verbeterde IPM rollenmodel. Op basis van het ProMa 3D Model© gaan we voor een integrale optimalisatie. We beginnen altijd bij de mensen en doorlopen via hun taken en de rol in de organisatie een grondige analyse van uw bedrijf. Processen worden gestroomlijnd en op elkaar afgestemd, medewerkers komen op de juiste plek terecht en de teamgeest krijgt een enorme boost. Wij kijken naar de mensen en werken tegelijk met concrete doelen, afspraken en toetsing om te waarborgen dat de resultaten behaald worden. Met onze jarenlange ervaring binnen project en bedrijfsmanagement leveren we zo een totaalpakket aan waar uw bedrijf echt verder mee komt. Het resultaat? Betere resultaten, betrokken medewerkers en tevreden klanten.

WERKWIJZE

EXTRA MANAGER

Om u deze uitgebreide en unieke totaaloplossing te kunnen bieden, werken wij altijd met een team waarin zowel junior als senior consultants samenwerken. Dit zorgt voor continuïteit, overdraagbaarheid van taken en diensten en reductie van externe kosten.

Zo heeft u op een betaalbare manier altijd een manager beschikbaar en kunnen wij een totaalpakket leveren op het gebied van advisering en implementatie.

STAPPEN

ProMa Consulting werkt altijd op maat, op basis van de behoefte van uw bedrijf.

In het algemeen worden de volgende drie onderdelen doorlopen:

Plan een vrijblijvend advies gesprek in