Infra Tech 2023!

ProMa teamfoto InfraTech 2023

Als team ProMa Consulting zijn we aanwezig geweest op de Infra Tech 2023.

Verbinden en verdiepen

Iedereen met een eigen en een collectief doel “Verbinden en verdiepen”
Na een lange periode van afwezigheid, dit jaar weer met het (bijna) complete team naar de Infra Tech geweest. Waarbij we onze relaties mochten bezoeken en bijpraten met nieuwe en oude bekenden. Super leerzaam en ook leuk om zo de breedte van de infra wereld weer te mogen zien.

Informatief

Van het volgen van workshops en lezingen over innovatie binnen onder andere het HWBP (Hoogwater Beschermingsprogramma) en hoe je welke rol kan invullen middels omgevingsmanagement, tot het verkennen van nieuwe mogelijkheden.
Workshops zoals de safaritour van HWBP (waar Marco werkzaam is) hebben ons nieuwe kennis en innovatieve mogelijkheden laten zien. De tour was erg informatief en interactief opgezet. Na een korte inleiding over het HWBP bezochten we een 4-tal succesvolle innovatieprojecten daarin, allen gepresenteerd door enthousiaste sprekers. Het was leerzaam te zien hoeveel innovatieve mogelijkheden er worden bedacht en gerealiseerd om de uitdaging van het HWBP aan te gaan.  

Omgevingsmanagement

Onderweg langs de vele exposanten hebben we debatten en lezingen gevolgd, waaronder bij Van Gelder (waar ProMa ook meerdere opdrachten samen mee doet) waren leerzaam, luchtig en leuk om te volgen. Ook de presentatie: “Wie doet wat aan invulling omgevingsmanagement” was een interessante interactieve presentatie over de wijze waarop omgevingsmanagement ingevuld kan worden. Veel praktische tips en trucs gekregen. 

Daarnaast gaven meerdere bedrijven mooie inzichten hoe de aandacht voor duurzame en circulaire heel concreet gemaakt kan worden.

Arbeidsmarkt in beweging

En uiteraard de gesprekken over hoe de arbeidsmarkt in beweging is, ervaren wordt EN vraagt om een duidelijke richting en visie vanuit zowel werkgevers als ook opdrachtgevers qua werk- en opdrachtaanbod. Dit om samen te kijken naar onbenut arbeidspotentieel op elk niveau en hoe dit te ontsluiten. Zowel binnen als wel buiten de eigen organisatie.

InfraTech-organisatie, bedankt voor deze mooi beurs en aan alle relaties, tot gauw en stay safe.