‘Bereikbaarheid Royal FloraHolland’ een mooi en interessant project!

‘Bereikbaarheid Royal FloraHolland

“Sinds medio oktober ben ik begonnen bij een nieuw project ‘Bereikbaarheid Royal FloraHolland’ van Provincie Noord-Holland als toetscoördinator en contractadviseur. Voor het project Bereikbaarheid Royal FloraHolland wordt een extra ingang, een snelle busverbinding met nieuwe haltes, en een uitgang gerealiseerd naar het terrein van de bloemenveiling Royal FloraHolland in Aalsmeer. De provincie Noord-Holland legt de ingang en de bushaltes aan de Legmeerdijk aan, de gemeente Aalsmeer realiseert de uitgang en een halte op de Zwarteweg. Bij de nieuwe haltes komen trappen, liften en een voetgangersbrug over de N231. 

Toetscoördinator

Toetscoördinator is inmiddels een bekende rol voor mij bij Provincie Noord-Holland. Ik vind het leuk dat ik dit project vanaf de start meemaak, het project is eind september gegund. Het begin is altijd een drukke tijd, alles moet nog ingericht worden en we moeten elkaar leren kennen en op elkaar ingespeeld raken.

Contractadviseur

Ik ben ook contractadviseur bij het project, dat is een nieuwe rol voor mij hoewel ik er in het verleden wel al zijdelings mee te maken heb gehad. Als contractadviseur houd ik me bezig met het contract, ik bewaak de contractuele termijnen, ik beoordeel en draag bij aan aanbestedings- en contractdocumenten en managementplannen, ik stel contractuele correspondentie op waaronder wijzigingen en prestatieverklaringen, ik draag zorg voor het correct doorlopen van interne processen en ik adviseer gevraagd en ongevraagd de contractmanager en de andere IPM-leden. Ook in deze rol moet er van alles ingericht worden en daar ben ik druk mee bezig geweest. Beide rollen zijn goed te combineren, het is juist zelfs wel handig om deze twee petten te dragen.

Al met al kijk ik uit naar een leuke, veelzijdige en uitdagende tijd waarin ik veel hoop bij te leren. Ik heb er zin in.”
Mieke van de Waal

Heb jij ook interesse in zo’n uitdagende functie, kijk dan even bij de vacatures! We zijn altijd op zoek naar mensen die deze rollen kunnen vervullen.