Certificering ISO 9001 ProMa Consulting

ISO certificering ProMa Consulting

In de afgelopen maanden hebben wij als ProMa Consulting hard gewerkt aan het op maat maken van alle processen voor ons kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Na een succesvolle externe toetsing door een van onze partners waren wij er van overtuigd dat ons KMS gereed was voor de certificeringsaudit ISO9001. Nadat op 5 juli de eerste fase van deze audit digitaal hebben doorlopen vond op 10 augustus de tweede fase audit van het certificeringstraject plaats op ons kantoor in Amersfoort. De auditoren hebben gedurende deze dag, middels gesprekken maar ook aantoonbare informatie, voldoende informatie verzameld om ons KMS te beoordelen. Op basis van het feit dat er geen enkele tekortkoming is vastgesteld in ons KMS ontvangen wij de aanbeveling tot certificering ISO9001. Wij zijn erg trots op het behalen van deze mijlpaal voor ProMa Consulting en wij verwachten binnen zes weken ons certificaat te ontvangen waarna wij officieel ISO 9001 gecertificeerd zijn. 

Heeft u interesse in hulp bij het laten certificering van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.