PROVINCIE NOORD- HOLLAND

Project ‘trajectonderhoud N244a-N246’ behelst de provinciale weg van Alkmaar (N244a) tot Wormerveer (N246). Hieronder vallen 2 beweegbare bruggen (de voormalige Beatrixbrug die nu de Prinses Amaliabrug heet en de Kogerpolderbrug) en een viaduct waaraan betonreparaties moeten worden uitgevoerd (Kunstwerk 19D16 waar de N246 overheen en de N203 onderdoor gaat). 

De uitvoering was medio 2018 gestart en begin 2019 kwam er een tsunami van documenten (werkplannen e.d.) van de aannemer naar de provincie. Dat was het moment dat Mieke in beeld kwam. Als assistent toetscoördinator coördineerde zij de document toetsen, zij hield deplanning bij, zette document toetsen uit naar de toetsers, hield de voortgang in de gaten en adviseerde de contractmanager over de terugkoppeling van de toetsen naar de aannemer.

Omdat zij het project inmiddels kende en de manager projectbeheersing hulp kon gebruiken met de overdracht en decharge van het project, is zij hem gaan helpen. Kort gezegd betekent dit het volgende; Beheer en Uitvoering (B&U) van Provincie Noord-Holland is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van (vaar-)wegen, bodem, groen, en openbare vervoersnetwerken. B&U heeft het project ‘trajectonderhoud N244a-N246’ overgedragen aan ons projectteam. Het projectteam heeft het project laten uitvoeren en nu moet het projectteam het project weer overdragen aan B&U.