Klant update Rijkswaterstaat

Nieuwe opdracht voor Omgevingsmanagement is binnen! 

Als ProMa zijn we aan de slag gegaan voor een van de grootste Opdrachtgevers van Nederland: Rijkswaterstaat. Voor de afdeling A-Vaarwegen is Emma Walboom, inmiddels alweer enige tijd werkzaam als adviseur omgeving. Samen met een team van 3 andere adviseurs en de Omgevingsmanager zijn zij verantwoordelijk voor de omgevingsaspecten van diverse beweegbare objecten en natuurgebieden in de regio Rotterdam.      

Vanuit haar rol heeft ze geregeld contact met de aannemers over het dagelijks reilen en zeilen van de verschillende projecten, en bied ze ook ondersteuning bij het aanvragen van omgevingsonderzoeken en vergunningen en draag zo haar steentje bij aan deze nieuwe projecten. 

Gezien de huidige situatie is alles helaas nog even anders dan normaal en werkt ze voorlopig nog even vanuit huis.  Dit maakt dat de uren die normaliter aan het reizen besteed worden zijn gebruikt voor het volgen van de opleiding omgevingsrecht, hierdoor positief gebruik gemaakt van de huidige omstandigheden.Ondanks dat het nu nog vooral werken op afstand is gaan we voor een mooie, leerzame en langdurige samenwerking