PROVINCIE NOORD-HOLLAND STEUNPUNT LANGEBALK

Wij zijn gestart met een nieuw project bij de provincie Noord-Holland, de 24-uurs centrale bediening. 

Het project 24-uurs centrale bediening betreft het (ver)bouwen van Steunpunt Langebalk droog, het bouwen van huisvesting voor- en inrichten van 1 bediencentrale en het aanpassen en aansluiten van 45 bruggen en sluizen op die centrale. Deze 45 bruggen en sluizen zijn 40 provinciale kunstwerken en 5 kunstwerken van derden die door de provincie worden bediend. 

Dit project is bijna klaar, de aannemer heeft opleverdossiers aangeleverd en deze zijn geaccepteerd door het projectteam. Om het project over te kunnen dragen van het projectteam aan de beheerder moeten deze opleverdossiers gearchiveerd worden in het archief systeem van de provincie.

Wij zijn gevraagd in de komende maanden de 12 daarvoor geldende oplever dossiers klaar te maken voor de bulk import voor dit systeem. Hierbij kijken we of de oplever dossiers klaar zijn voor archivering, maken we de oplever dossiers gereed voor de archivering en coördineren wij de bulk import.

Een leuk nieuw project om onze tanden in te zetten.