Liesbeth, onze nieuwe medewerker

Na een aantal jaar samen met mijn man in het buitenland te hebben gewoond (lees: Denemarken) ging het toch weer kriebelen om weer in Nederland aan de slag te gaan.

Ik kon gelijk beginnen als planner in de zorg en dan in de eerste instantie in de thuiszorg. Daarna overgestapt naar de uitzendbranche maar nog steeds gericht op zorgprofessionals en dan specifiek de aanvragen vanuit de grote zorg instellingen. Je flexpool aanvullen en onderhouden (HR) en het zorgdragen dat een afdeling niet zonder hulp kwam te zitten was een hele uitdaging maar ontzettend leuk om dagelijks mee bezig te zijn. 

Mijn man is uitvoerder dus aan het einde van de dag hoor ik vaak de dagelijkse perikelen van ‘zijn’ bouwplaats. Mijn interesse was dan ook wel gewekt toen ik via het schoolplein over ProMa Consulting hoorde en er nog een plekje vrij bleek te zijn in het bedrijf. Gezien mijn achtergrond kan ik zeker het een en ander bijdragen. Denk dan aan de dagelijkse administratie, planning en me laten omscholen tot auditor.

Een enerverende en avontuurlijke beslissing en zie uit naar een toekomstige samenwerking.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.