Proma Consulting bestaat 9 jaar!

Afgelopen weekend mochten we terugkijken op 9 jaar ondernemen. Negen jaar genieten van het ondernemerschap inclusief alle leermomenten.Het ambitieuze plan om ‘zelf verantwoording te nemen voor werk, inkomen, werkplezier en ontwikkeling. O ja, en de balans tussen ‘werk en privé’. 

De afgelopen jaren zijn we als bedrijf, ik als persoon en wij als gezin behoorlijk gegroeid en gevormd. Maar bovenal zijn we sterker geworden, gemotiveerd en helder in onze ambities en de manier waarop we dit gaan bereiken. 

Zo ook het afgelopen jaar, dit was er weer een van groeien en groeipijn, loslaten en het beschrijven van taken en processen. Iedereen intern maar ook extern die hierbij betrokken was, bedankt.

Maar ook vooral dank aan onze klanten die ons hun processen en projecten hebben toevertrouwd. Ook komend jaar gaan wij voor samen aantoonbaar succesvol zijn als bedrijf en als mens. 

Dit vanuit onze visie om relevant te zijn, door impact te hebben op scope, structuur en het nakomen en aantoonbaar borgen van afspraken.Hierdoor creëren we rust in uw organisatie, meer rendement uit processen en meer marge op projecten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.