ProMa ondersteunt Trinitas bij Administratief werkzaamheden

Administratieve ondersteuning

In de wereld van tegenwoordig hebben we een aantal grote uitdagingen, zoals de energietransitie maar ook het bouwen van nieuwe huizen. Om te zorgen dat dit mogelijk is moet hard gewerkt worden aan de ondergrondse infra. Het aantal partijen dat projecten uit kan voeren is beperkt en de opgave groot, daarom wordt bij sommige contracten door verschillende partijen samengewerkt. Trinitas Infra is zo’n samenwerkingsverband, het bestaat uit van Gelder Kabels en Leidingen, Baas en van Voskuilen. Samen hebben deze partijen als Trinitas de opdracht gekregen om in de Veluwe en Achterhoek projecten uit te voeren aan zowel de hoofdleidingen als de aansluitingen op huisniveau.

Wat doet ProMa Consulting voor Trinitas

Naast twee andere collega’s van ProMa consulting, Jeroen Nagel en Edwin van der Ende, is onze collega Ali Cheraghali werkzaam bij Trinitas. Ali vervult de rol van Technische administratief medewerker (TAM), waarbij hij de financiële afdeling ondersteunt.  Iedere maandag sturen de onderaannemers en leveranciers bonnen waarop zij aangeven welke werkzaamheden zij hebben uitgevoerd. Deze bonnen worden door Ali gecontroleerd en in het administratiesysteem ingeboekt als inkooporders.  Daarnaast zorgt Ali ervoor dat alle uitgevoerde activiteiten van projecten (Producties) in het systeem ingevoerd worden. 

Wat leer je als ProMa Consultant van deze opdracht

Ali Cheraghali: “Werken als Technisch Administratief medewerker is voor mij een leuke nieuwe uitdaging. Dit is mijn eerste opdracht sinds ik bij ProMa Consulting werkzaam ben. Als TAM medewerker zorg ik ervoor dat zaken op tijd en accuraat in het systeem verwerkt worden. Ik heb dagelijks contact met onderaannemers en uitvoerders over hun werkzaamheden. Ik leer op een goede manier te communiceren, zodat ik de juiste informatie in het systeem kan verwerken. Het is mooi om samen met andere collega’s te kunnen werken bij 1 opdrachtgever, ook al hebben wij ieder onze eigen opdracht”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *