Nieuwe versie ProMa 3D organisatiescan gelanceerd

organisatiescan

In de afgelopen maanden hebben wij binnen ProMa Consulting hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze 3D organisatiescan. Met deze scan kijken wij naar hoe het gesteld is binnen een team of organisatie op het gebied van de 6 pijlers van ons ProMa 3D model: Scope, Structuur, Afspraken, Leiderschap, Teamgeest en Integraliteit. 

Eind april hebben wij deze nieuwe versie gelanceerd bij een team binnen het project Renovatie Piet Heintunnel. Na een presentatie over het 3D model en de organisatiescan door Edwin en Ronald aan, de meeste, leden van dit team hebben zij onze vragenlijsten ingevuld. Wij hebben volgens alle resultaten geanalyseerd en een week later aan iedereen terugkoppeling hierover gegeven. We hebben onze bevindingen toegelicht aan de teamleiders en daarna gepresenteerd aan de teamleden. Na deze korte presentatie van cijfers, grafieken en interessante aandachtspunten hebben wij op de meest belangrijke punten uit de analyse verder doorgevraagd. Op deze manier begrijpen wij en het team nog beter wat er speelt en kijken samen hoe we het team nu kunnen optimaliseren zodat de werkwijze en samenstelling ook voor toekomstige projecten te gebruiken is.

Lees hier meer over onze werkwijze en het ProMa 3D Model©. Op basis van het ProMa 3D Model© versterken wij uw bedrijf met een persoonlijke passie voor verbetering. Onze mensen staan voor u klaar!