Derk Spronk begint als jr. consultant kwaliteit & organisatie

ProMa Consulting heet Derk Spronk van harte welkom als jr. consultant kwaliteit en organisatie. Derk heeft de opleidingen Psychologie, Sociale Psychologie, PRINCE2 en VCA-VOL afgerond en spreekt daarnaast vloeiend Japans.

Hij heeft werkervaring opgedaan bij een groot internationaal HR-adviesbureau en als projectcoördinator gewerkt bij een onderaannemer in de ondergrondse infrastructuur. Daarom zal Derk zich dan ook richten op de mens in organisaties, kwaliteitscontroles en ontwikkelingsmanagement.

Derk: “De oneindige variatie van mensen, van gedrag en van cultuur fascineert mij. Er zijn zoveel soorten mensen en toch werken we allemaal samen. Ik wil graag een rol spelen in het faciliteren van een duurzame verbinding tussen het individu en de ‘omgeving’ (organisatie, team en/of project).”