Op dit moment is ProMa Consulting betrokken bij een meerdere projecten. Op deze pagina is een korte omschrijving en een impressie te vinden van deze projecten. Binnen elk project is er een specifieke behoefte, waar wij ons op aanpassen. Op deze manier streven we ernaar om op een zo efficiënt mogelijke manier aan het project bij te dragen en deze tot een succes te maken.

Opdracht Tender Transformatiestation Oosterhout

De vraag naar elektriciteit in Nijmegen-Noord groeit. Het huidige transformatorstation, dat hier elektriciteit levert, zit aan de maximale capaciteit. Daarom werken TenneT en Liander aan een nieuw transformatorstation met voldoende capaciteit. Het nieuwe station zal naar verwachting in 2023 klaar zijn.

Na een goede samenwerking bij de aanbesteding van de EU-303 heeft Omexom aan ProMa gevraagd om opnieuw een kritische en opbouwende blik te laten gaan over een Plan van Aanpak voor deze tender. Hoewel het om een beperkte opdracht van vier dagen ging zijn wij er trots op dat onze vorige inzet dusdanig is bevallen dat wij ook voor deze opdracht zijn gevraagd.