ProMa Consulting viert 12 jarig bestaan

Personeel ProMa

Op 4 november jl. vierde ProMa Consulting een heugelijk feit. We zijn als bedrijf alweer 12 jaar onderweg. Hier en daar een stevige hobbel en af en toe ook lekker “smooth sailing”, maar wel altijd samen. Gezellig keuvelen onder een lekker hapje en een drankje is een prima manier om feest te vieren en dat deden we dan ook bij ‘Eetvilla van den Brink’ in Soest.

Efficiëntie

Tijdens deze feestelijkheden hadden we nog een mijlpaal te vieren. Twee voor de prijs van één, want we houden bij ProMa van efficiëntie. Mieke van de Waal mag sinds kort zeggen dat ze haar eerste lustrum bij ProMa heeft mogen vieren. Een prima start Mieke. Ga vooral zo door. We zijn trots op je!

Nieuw aan tafel waren Ali Cheraghali en Daniël Grootenboer. ProMa zit namelijk aardig in de lift. Niks schuchter een beetje aan de zijlijn staan, maar gelijk lekker mee in het gesprek, want ProMa is gezellig, uitnodigend en uitdagend. De heren kregen natuurlijk gelijk een prachtig doel voor ogen, want wie wil er nu niet na vijf jaar een etentje, een envelop en een persoonlijke toespraak van de directeur Ronald van Barneveld?

Verschillende markten

Een feest met personeel, wat verwacht je dan anders dan gesprekken over werk? Bij ProMa zijn we echter echt van alle markten thuis. Bij ons aan tafel kun je jezelf verrijken met kennis over dashboards, ecologische geproduceerde kleding, industriële automatisering in de agrarische sector, wijnen die eerst hier gerijpt zijn en dan weer daar (en ondanks dat nog lekker zijn ook) en bandenmanagement van de verschillende compounds in de Formule 1.

Als je zo rondkijkt aan tafel bij ProMa dan zie je een zeer gemêleerde club. Zo verschillend in achtergrond en kennis, maar ook verbonden in intellect en humor. Het was al leuk die afgelopen 12 jaar en met deze club mensen zien we de komende jaren met nog meer vertrouwen tegemoet.