Core value Index coaching als uitbreiding op het dienstenpakket

core value index CVI

Core Value Index coaching als uitbreiding op het dienstenpakket van ProMa Consulting. 

ProMa Consulting houdt zich bezig met het versterken van teams waardoor die beter uitgerust zijn voor hun rol binnen projecten en/of organisaties. Om goed te gaan kijken naar de beste match heb je analyses nodig die een hoge betrouwbaarheid hebben m.b.t. matching. Daar is bij uitstek CVI voor geschikt door het blootleggen van de onveranderlijke kern van de mens.

Marco Visser is zich gaan specialiseren op Taylor Protocols – Core Value Index (CVI) coaching. Dit is een assessment methode die uitgaat van herkenning van je unieke persoonlijke talenten en deze talenten vervolgens spiegelt aan je best matchende functievervulling in een team. Het heeft een wetenschappelijk onderbouwde 97,7% voorspellende waarde voor een succesvolle vertaling van je talenten naar je loopbaan. De CVI methodiek maakt een organisatiescan compleet door talenten goed in kaart te brengen en de potentie juist te verdelen over de (project- team)taken. Ons ProMa 3D Principe, waarmee we de werkomgeving in kaart brengen op scope-structuren-afspraken, sluit hier naadloos op aan. 

In de training worden assessment resultaten doorgesproken en verduidelijkt met werkvormen. Waardoor deelnemers antwoord kunnen geven op de vraag “wie ben ik en wie wil ik zijn”. Ze weten welke talenten ze te bieden hebben en welke werkomgeving voor hen de juiste is. Dat is waardevolle zelfkennis waardoor de kansen op de arbeidsmarkt vergroot worden.  

Wil jij ook je team eens door ons laten coachen en volledig gebruik maken van het aanwezige talent? Wil je werving of promoties beter onderbouwen? Neem dan contact met ons op. 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.