ProMa Consulting heeft haar ISO certificering behaald

proma consulting

Op 23 september j.l. hebben wij als ProMa Consulting ons ISO9001:2015 certificaat in ontvangst mogen nemen. Dit is voor ons een mooie stap in de richting van verdere professionalisering van onze organisatie. Wij waren al enige tijd bezig om een methode en vorm te vinden die past op onze dienstverlening. Deze hebben we nu gevonden en tevens is dit een mooie aansluiting op het product- en dienstenpallet dat wij als ProMa Consulting aanbieden. 

Naast kreten als “Lead by example” en “Practice what you preach” geven wij op deze manier invulling in waar wij voor staan. Aantoonbare kwaliteitsborging in combinatie met ons ProMa 3D model. 

De volgende stappen zijn eveneens in gang gezet en meer info hierover volgt spoedig. Denk aan VCA, ISO27001, EN  een nieuwe naam voor een totaalpakket aan diensten. Hiermee bieden wij een totaaloplossing op het gebied van geheel ontzorgen, van tenderen t/m de oplevering. Dit door een compleet projectteam inclusief DMS te leveren inclusief engineering en uitvoering.  Dit als autonoom team dan wel onder een ‘whitelabel’. 

Willen je meer weten over een ISO certificeringstraject? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met Ronald van Barneveld.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.