Vacature Traineeship toetscoördinator/ procescoördinator

Traineeship toetscoördinator/ procescoördinator

Wil jij uitgedaagd worden?

Als persoon en als professional? 

Wij zoeken momenteel een Trainee toetscoördinator/ procescoördinator (2 jaar)

Wie wij zijn: 

Wij zijn specialist in het implementeren van ons 3D Model in project- en managementomgevingen. Wij zijn een bedrijf met ambities, dat resultaatgericht werkt en graag gebruik maakt van innovatieve concepten. Zoals de IPM-principes irt Leiderschap en Scopemanagement. Wij leveren maatwerk waarbij gekeken wordt naar de aard van de werkzaamheden, het team en de benodigde skills.  

Wat doen wij: 

Project Consultancy (alles binnen Project-, Contract- en kwaliteit- en beheersingsvraagstukken) 

Management Consultancy ((directie) advies over organisatie verbeteringen o.b.v. ons 3D Model, de diverse ISO-normen en Lean trajecten) 

Wat onderscheidt ons: 

Ons onderscheidend vermogen is dat wij ontplooiing van elk individu als persoon en professional als kernwaarde hebben. Hierdoor leveren wij meer dan alleen het product, doordat wij altijd investeren in de mensen om ons heen. 

Zo ziet het traineeship eruit: 

Als toetscoördinator/ procescoördinator breng je orde in de alledaagse chaos van de projectorganisatie. De toetscoördinator/ procescoördinator zorgt ervoor dat de eisen uit het contract gaan leven in het projectteam. Hiermee ben je de rechterhand van de contractmanager en/of manager projectbeheersing, die je ondersteunt met jouw advies. Dat houdt onder andere in dat jij als toetscoördinator/ procescoördinator verantwoordelijk bent voor de coördinatie van toetsing op de technische en organisatorische proceseisen. Het is een belangrijke rol waarbij jij bijdraagt aan de realisatie van de afgesproken scope, kwaliteit en voortgang binnen het gestelde budget. Je werkt nauw samen met iedereen namens de Opdrachtgever (OG) of namens de Opdrachtnemer (ON).  

Middels gangbare methodieken zoals risico gestuurd contractbeheersing (R-SCB), PKB (Project Kwaliteitsborging) en bijhorende tools zoals: VISI, Relatics houdt de toetscoördinator/ procescoördinator zich bezig met het succesvol realiseren van allerlei soorten projecten. Onze bijdrage zorgt voor bewustwording in beide teams en hierdoor focus op veiligheid, rechtmatigheid en doelmatigheid.  

Wat wij jou bieden:  

  • Een tweejarig traineeship waar je alle ins-en-outs van toetscoördinatie/ procescoördinatie meekrijgt; 
  • Een marktcomfort salaris; 
  • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, macbook en telefoon; 
  • Persoonlijke coaching; 
  • Doorgroeimogelijkheden tot projectmanager, contractmanager, manager projectbeheersing of kwaliteitsadviseur; 
  • Een informele en no-nonsense cultuur. 

Wat stellen wij als functie-eisen:  

Je hebt een HBO of WO diploma op zak en je hebt affiniteit met techniek, bouw, infrastructuur en/of de energietransitie. Begrippen als kwaliteitsmanagement, risicomanagement en contractmanagement trekken jouw aandacht. Je wil je committeren aan een gedegen opleidingsprogramma en bijhorende werkzaamheden van dit traineeship. Je weet goed te luisteren en je boodschap helder over te brengen. Je draagt graag bij aan hoogstaande kwaliteit, wat met jouw scherpe analytische blik, organisatievaardigheden en nauwkeurigheid geen probleem is. Met anderen samenwerken, van allerlei verschillende lagen in een organisatie, gaat je gemakkelijk af. Nieuwsgierig als je bent, zoek je altijd nieuwe manieren om meer te leren en meer te weten te komen. Je toont doorzettingsvermogen en geeft niet snel op.  

Herken jij jezelf in dit profiel?  

Neem dan contact op met Ronald van Barneveld om eens kennis te maken of plan HIER zelf je sollicitatie gesprek in.