Marco en Jadzia zijn geslaagd voor de Project management ondersteuner training

project managementondersteuner

Ter aanvulling van hun projectmatige competenties hebben de nieuwkomers binnen het ProMa-Consulting team, Marco en Jadzia, gezamenlijk de training Project management ondersteuner gevolgd. En met een certificaat af weten te sluiten. Hiermee is een periode van hun on-boarding afgesloten. En zijn zij goed uitgerust voor het uitvoeren van opdrachten passend bij hun expertise. 

Bij ProMa consulting blijven wij zo werken aan kwaliteitsborging. Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat al onze medewerkers doordrongen zijn van up-to-date kennis op het gebied van projectmanagement. Daarom gaan onze consultants regelmatig naar cursussen om hun specialismen uit te diepen. Bij nieuwe consultants die in dienst komen stellen we een maatwerktraject op voor hun interne opleiding. Waarmee wij het team als geheel kunnen aanvullen met een extra specialisme. 

Iedere consultant werkt complementair en met passie binnen het team. Naast de inzet op basis-IPM rollen, is ieder ook een vraagbaak en coach voor collega consultants. Deze onderlinge verbondenheid levert synergie op bij de realisatie van opdrachten. Probeer het uit zou ik zeggen… 

Wat werd er behandeld tijdens de Project Management Ondersteuner training?

De training die in totaal 3 van onze medewerkers hebben afgerond bestaat uit 4 lessen. Door de coronapandemie werden alle lessen online gevolg. Elke week kregen onze collega’s les van een docent en werd er een onderwerp behandeld. Er zijn diverse onderwerpen aanbod gekomen zoals; het sturen en beheersen van projecten, planning en risicomanagement.

Wil je meer te weten komen over onze collega’s en hun expertises of welke collega’s zijn geslaagd als project management ondersteuner, bekijk dan de pagina ‘over ons’.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.