Marco stelt zich voor

Op 1 maart 2021 is Marco Visser toegevoegd aan het groeiende team van Proma Consulting. Marco zal #TeamProma gaan versterken als Consultant Kwaliteit en Organisatie. Hij zal onder andere een bijdrage leveren aan het verdiepen van onze relatie met opdrachtgevers.  

Met onder andere SMART, PDCA en LEAN, wist Marco bij opdrachtgevers in de rol van (interim)manager de uitdagende bedrijfsdoelstellingen die hem werden toevertrouwd te behalen. Dankzij zijn dienend leiderschap en praktische aanpak, scharen teams zich met een herwonnen overtuiging en saamhorigheid blijvend achter verbeterplannen. 

In de afgelopen 25 jaar heb ik een breed aantal bedrijven geholpen met commerciële verbetertrajecten en veranderprocessen. Mijn nadruk op het creëren van draagvlak en teamfocus past heel goed bij de grondbeginselen die ProMa Consulting hanteert. Het vult het dienstenpakket mooi aan en biedt voor ProMa kansen om zich te richten op diverse branches binnen de bedrijfsconsulting.

Marco Visser – Consultant Kwaliteit en Organisatie

In zijn vrije tijd is Marco actief als wedstrijd Handboogschutter. Een passie die hij laat terug komen in onze projecten. Uiteindelijk draait het om éen ding, focus.

Om een pijl met 300 km/u op 70 meter op een doel ter grootte van een 2 Euro munt te jagen, moet je enorm veel kunde bezitten in het omzetten van wilskracht (Scope) naar beheersing van je lichaam (je projectteam).  En naar sensitiviteit op de elementen (stakeholders). Je bepaalt de impact van de elementen op je doel en stelt je vizier erop in. Voor het loslaten van de pijl zie je in gedachten de pijl zitten in je doel en dan laat je pas los. “

Marco Visser – Consultant Kwaliteit en Organisatie

Wil je meer te weten komen over Marco zijn werkervaringen en kwaliteiten? Bekijk dan zijn LinkedIn profiel en volg ProMa Consulting op LinkedIn.

Nieuwe consultant bij ProMa Consulting, Marco Visser