Tijdelijk toetscoördinator bij het project “Bereikbaarheid Royal FloraHolland” Provincie Noord-Holland.

‘Bereikbaarheid Royal FloraHolland

ProMa Consulting zorgt ervoor dat het werk doorgaat, zelfs tijdens de vakantieperiode van een van de collega’s. Conny de Bats verving gedurende zes weken Mieke van de Waal als Toetscoördinator bij het project “Bereikbaarheid Royal FloraHolland” in de Provincie Noord-Holland. Conny vertelt over haar waardevolle ervaring en professionele groei tijdens deze periode. Om goed voorbereid te zijn op haar tijdelijke rol, heeft Mieke de verantwoordelijkheden en taken als Toetscoördinator met haar doorgenomen, evenals de processen, procedures en richtlijnen die binnen de Provincie Noord-Holland gelden. Conny heeft de kans gehad om de softwareprogramma’s te leren kennen, zoals Relatics en Visi, die worden gebruikt voor de vastlegging en borging van projectinformatie.

Toetscoördinator

Als toetscoördinator werkte Conny nauw samen met verschillende disciplines, zowel aan de zijde van de opdrachtgever als aan de zijde van de opdrachtnemer. Dit heeft haar geleerd hoe samenwerking tussen verschillende disciplines een integraal onderdeel is van een succesvol project. Een van de kernaspecten van haar tijdelijke rol was het coördineren van de toetsing van documenten die door de opdrachtnemer waren opgesteld. Ze was verantwoordelijk voor het coördineren en uitzetten van de toetsen, de bewaking van reactietermijnen en advisering op basis van de toetsresultaten.

Continuïteit

Conny heeft in deze periode veel gehad aan haar communicatieve vaardigheden. Of het nu ging om het bespreken van de stand van zaken tijdens IPM-vergaderingen of het opvolgen van toetsers om ervoor te zorgen dat deadlines werden gehaald, ze heeft geleerd hoe belangrijk het is om duidelijk en doelgericht te communiceren. Deze tijdelijke rol heeft Conny niet alleen geholpen bij de continuïteit van het toetsproces, maar het heeft haar ook veel praktische ervaring opgeleverd. ProMa Consulting biedt oplossingen voor vergelijkbare uitdagingen en kan u helpen met ervaren consultants en zij-instromers. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *