Projectmanagement D&C bij van Gelder KLM

projectbegeleiding

Afgelopen maand is Ronald namens ProMa Consulting gestart bij van Gelder KLM in Amsterdam. Dit om binnen deze opdracht het projectmanagement te optimaliseren. Doel van deze inzet is om het huidige team te ondersteunen bij het aantoonbaar en naspeurbaar, lees onder kwaliteitsborging werken maar vooral veilig en voorspelbaar organiseren van de engineering, voorbereiding, uitvoering en oplevering van meerdere D&C kabelwerkzaamheden in het beheersgebied van Liander. De projectbegeleiding bij van Gelder zal de komende maanden lopen.

Weten wat wij als ProMa Consulting voor uw organisatie kunnen betekenen tav Design en Construct of bouwteamgerelateerde projecten waarbij samenwerking en kwaliteitsborging centraal staan?

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek over onze methode en aanpak.