Jadzia stelt zich voor

proma consulting

Na een aantal jaar werkzaam te zijn in de bancaire sector wilde ik graag een nieuwe richting op. Ik besloot mij verder te ontwikkelen in een richting waar ik veel passie voor heb, duurzaamheid. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb inmiddels de opleiding afgerond en ik was klaar voor de volgende stap. Ik raakte in contact met Ronald, waarna al gauw een tweede gesprek volgde. Ik was ontzettend enthousiast en zag dit als een mooie kans. De switch van de bancaire sector naar de infra sector zal ongetwijfeld een uitdaging zijn maar ik voel mij ontzettend gemotiveerd om aan de slag te gaan. Na al warm te zijn ontvangen door mijn nieuwe collega’s vertel ik trots dat ik per 1 februari mag starten bij Proma consulting.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.