Nieuw project: Kogerpolderbrug en Beatrixbrug

Sinds begin maart hebben wij als ProMa Consulting een nieuwe opdracht verworven, via onze partner SD+P. Hiervoor is Mieke gestart als assistent Toetscoördinator voor de Provincie Noord-Holland bij het project N246-N244a.
 
Het project betreft de N246 en N244a tot Alkmaar en bevat 2 bruggen (Kogerpolderbrug en Beatrixbrug die nu Prinses Amaliabrug heet) die vervangen worden. Het project is in volle gang en moet eind 2020 afgerond zijn, klik hier voor meer informatie over het project.
 
Miekes rol is het assisteren van de toetscoördinator bij de documenttoetsen, omdat de Provincie Noord-Holland overspoeld wordt door een tsunami van documenten ter acceptatie en ter toetsing.
Het werk bestaat uit het uitzetten van documenttoetsen, het bewaken van de uitgezette toetsen en het afronden van deze toetsen.
 
Hiervoor is er dagelijks contact met de toetsers, de toetscoördinator en de contractmanager van het project om zo de flow in het werk te behouden. Mieke: “Het is leuk werk om te doen en het voelt fijn dat alles goed loopt en ik daardoor de toetscoördinator kan ontlasten.”
 
Weten wat wij nog meer doen, check onze website of bel vrijblijvend voor een kennismaking.